Företagare hyllades under Tibro näringslivsfest

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

28 november 2019

Näringsliv, arbete och etablering

Under torsdagskvällen 21 november samlades Tibros näringslivsliv för årets fest som hölls på Rixners Möbler i deras nya lokal. Kvällen bjöd på underhållning av duon Ullberg & Ljung och skaraborgsbandet Arkivet och prisutdelning under högtidliga former.

Drygt 160 gäster minglade runt bland de vackert dekorerade borden där stora ballonger svävade ovanför och de fick ta del av en lokalt producerad meny. Ullberg & Ljung kickade igång festen med ordentligt drag och fick med sig publiken i ett allsångsnummer.

Årets vinnare

Tibros trevligaste butik - Elanders Bokhandel.
Ett pris som avgjorts av SLA-läsarna och det var en rörd och glad Inge Fransson som tog emot priset. Elanders bokhandel har funnit i Tibro i hela 85 år och har med god kunskap och service tagit hand om sina kunder.

Årest landsbygdsföretag - Sörgårdens hyvleri
Priset delades ut av Tibrobygdens LRF och gick i år till Sörgårdens hyvleri som under många år utvecklats och numera har kunder i storstäder såväl som närområdet.

Det goda exemplet - MHF Testlab
Samordningsförbundets pris till ett företag som tar extra stort socialt ansvar i arbetslivsinriktad rehabilitering genom att öppna dörrarna för målgrupper som står en bit från reguljärt arbete eller studier.

Årets hållbarhetspris - Sajkla
Priset delades ut av Tibro kommuns miljöstrateg Samuel Willner och gick till Sajkla för sitt arbete med omställningen till cirkulär ekonomi inom möbelbranschen. 

Årets tillväxtbolag - SMEA Produktion
Almis pris till ett företag som vuxit organiskt och på ett hållbart sätt. I år gick det till SMEA Produktion AB.

Årets marknadsförare - Mio AB
Tibro kommuns pris till en god marknadsförare gick i år till Mio Ab för deras strategiska och konsekventa marknadsföring i flera medier. VD Björn Lindblad var på plats och tog emot priset. 

Årets företagare - Kaj Kosonen, FlexFlock
Kvällens sista och kanske mest prestigefulla pris gick till Kaj Kosonen, VD på FlexFlock som inte bara är en duktig och fantasirik entreprenör men också en god ambassadör för Tibro. Priset delades av ut Greger och Fredrik på Företagare Skövde-Tibro.