Uppskattad nyinvigning av badhuset

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Kontakter

23 maj 2019

Kultur, fritid och idrott, Ung i Tibro

Onsdagen den 22 maj genomfördes en uppskattad återinvigning av badhuset i Tibro. Ordförandena i kultur- och fritidsnämnden och samhällsbyggnadsnämnden, Jörgen Strende och Bengt Ferm, invigningstalade och invigningsbadade tillsammans. Ett 50-tal personer passade på att besöka badhuset under invigningskvällen, varav merparten var barn och ungdomar som njöt av att kunna simma, hoppa och leka i den nya poolen.

Invigningskvällen inleddes med rundvandring kl. 17.00 samtidigt som alla barn och ungdomar som fanns på plats fick möjlighet att bada. Den officiella invigningen skedde kl. 18.00. I samband med den berättade Marcus Blåder och Josefina Uhrbohm Rosén från Kultur & Fritid om den verksamhet som bedrivs i badet och om de möjligheter att utnyttja och hyra badet som finns.  Bengt Ferm beskrev hur renoveringen gått till. Under hela invigningskvällen bjöds det på fika. 

Tibros badhus har varit stängt för renovering sedan förra våren. Nu har det renoverats från grunden och bassänghallen, duschrummen och dam- och herrbastun har fått en rejäl ansiktslyftning.