Se den första Vi är Tibro-filmen på Gallerian på fredag

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Kontakter

27 februari 2019

Kommun och politik

Den 1 mars lanserar vi filmprojektet #viärtibro. I projektet lyfter vi fram Tibrobor som på olika sätt gör något för andra och för vår kommun, i det stora och i det lilla. Varje månad släpper vi ett nytt porträtt och först ut är musikälskaren Ulf Pettersson. Välkommen till Gallerian kl. 10.00 nu på fredag för premiärvisningen av filmen!

Vad vi som bor och är verksamma på en ort säger och gör har betydelse. Det påverkar upplevelsen av orten, stämningen människor emellan och ortens utveckling.

Tibro är en ort som i grunden präglas av engagemang, entreprenörsanda och samverkan. Bakom det här engagemanget och drivet döljer sig en mängd  Tibrobor. Tibrobor som vill göra nytta, som brinner för olika saker och som tillsammans gör Tibro till just Tibro.

Vi vill med hjälp av äkta berättelser om infödda och inflyttade Tibrobor i olika åldrar öka stoltheten för Tibro och förmedla en bild av det som kännetecknar Tibro, vår gemensamma värdegrund.

Genom att lyfta fram människors berättelser hoppas vi kunna skapa intresse för Tibro som ort och inspirera och motivera Tibrobor till engagemang, utveckling och ett gott ambassadörskap.

Vem vill du se på film?

Den första fredagen i varje månad presenterar vi en ny Vi är Tibro-film. Har du förslag på vem eller vilka du vill att vi ska filma? Hör av dig till Tibro kommuns reception, receptionen@tibro.se.