Lokalguiden Skaraborg

Telefon
0504-184 00

E-post
tillvaxt@tibro.se

Besöksadress
Inredia, Brovägen 26

Öppettider
Mån-fre 08.00-16.00

Postadress
Brovägen 26, 543 35 Tibro

21 februari 2019

Näringsliv, arbete och etablering

Genom ett samarbete med Skaraborgs kommunalförbund och erbjuds mark- och fastighetsägare kostnadsfri annonsering i Lokalguiden.

Lokalguiden – samlad kostnadsfri annonsering om mark, lokaler och fastigheter för hela Skaraborg

Skaraborgs kommunalförbund har upphandlat ett nytt system för annonsering av mark, lokaler och fastigheter för hela Skaraborg. Att lyfta in hela Skaraborg på en och samma plattform ger en bättre möjlighet för fastighetsägare, markägare och kommuner att nå ut.

Kort bakgrund: På Skaraborgs kommunalförbund arbetar bland annat Gustav Wikblom och Alexandra Norlander Tornberg med att skapa Business Region Skaraborg (ett regionkontor till den nationella organisationen Business Sweden). Uppdraget är att stärka det investeringsfrämjande arbetet och attrahera nya verksamheter och kompetenser till vår delregion och är ett samarbete mellan alla Skaraborgs 15 kommuner. Inom ramen för verksamheten vill man kunna erbjuda fri, skräddarsydd och konfidentiell service till företag som söker bästa platsen för etablering i någon av regionens kommuner.

En konkret del i detta arbete är att samla hela regionens erbjudanden kring mark, lokaler och fastigheter i ett gemensamt digitalt system. Med anledning av det har man från kommunalförbundet upphandlat en gemensam leverantör till alla 15 kommuner. För Tibros del innebär det att vi succesivt kommer flytta över från Objektvision till Lokalguiden. I sitt grundutförande kommer tjänsten att vara helt kostnadsfri. All information som finns på Objektvision kommer att flyttas över till Lokalguiden.

Här kan du få en uppfattning om hur Tibros samlade erbjudande kan komma att se ut när det presenteras på kommunens webbplats. Klicka här

Är du intresserad? Fyll i dina uppgifter i formuläret så får du inloggningsuppgifter skickat till dig. Har du frågor? Kontakta Niklas Hansson 0735449962 eller mejla till kommun@lokalguiden.se

Här kan du som fastighetsägare logga in och/eller registrera dig kostnadsfritt redan idag:

Logga in på Lokalguidens webbplats [Klicka här]

Registrera dig på Lokalguidens webbplats: [Klicka här]

Här byggs den nya portalen för Tibro