Café Starta Eget 25 april

Telefon
0504-184 00

E-post
tillvaxt@tibro.se

Besöksadress
Inredia, Brovägen 26

Öppettider
Mån-fre 08.00-16.00

Postadress
Brovägen 26, 543 35 Tibro

Café Starta och Driva eget

8 april 2019

Näringsliv, arbete och etablering

Café start eget 25 april är något för dig som har en idé om som du vill förverkliga eller som bär på tankar om att starta ditt eget företag! Ta chansen - få inspiration, information och träffa massor av människor som kan hjälpa dig ta nästa steg!

Funderar du på att starta eget företag?

25 April kl. 17-21 anordnar Nyföretagarcentrum Café Starta Eget i Portalen på Gothia Science Park i Skövde. Här få du träffa andra i samma situation, få massor av värdefull information och kan mingla runt bland utställare som som kan hjälpa dig som nybliven företagare att växa och utvecklas.

Läs mer här om evenemaget här

Ladda ner inbjudan i pdf-format här

Anmäl dig här

NyföretagarCentrum Skaraborg ingår i en riksomfattande organisation med syfte att hjälpa och stödja blivande och nyblivna företagare. Tillsammans med näringslivet och kommunerna i i vårt område arbetar NyföretagarCentrum för att öka nyföretagandet genom att skapa goda förutsättningar och ett gott företagsklimat.

Har du frågor eller funderingar hör av dig till 0723-12 22 24 eller skovde@nyforetagarcentrum.se. Gothia Science Park ligger på Kanikegränd 3 B.

Arrangemanget är ett samarbete mellan Gothia Sicience Park, Coompanion, Connect Sverige, Drivhuset och Nyföretagarcentrum.

Varmt Välkommen!