Föreläsning med Bo Sunnefeldt

Telefon
0504-184 00

E-post
tillvaxt@tibro.se

Besöksadress
Inredia, Brovägen 26

Öppettider
Mån-fre 08.00-16.00

Postadress
Brovägen 26, 543 35 Tibro

Föreläsning med Bo Sunnefeldt

19 november 2018

Näringsliv, arbete och etablering

Onsdagen 28 november kommer Bo Sunnefeldt till Inredia och föreläser om världens 7 underverk. Efter föreläsningen finns det möjlighet att äta en bit mat i Restaurang Inredia. Reducerat pris för medlemmar i InTibro/Inredias vänner.

Mingel, föreläsning och mat

Förmingel från 18.30. Efter föreläsningen serverar Restaurang Inredia buffé med fläskfile, potatisgratäng & sallad för 149kr. Är du medlem i Inredias vänner betalar du endast 75kr/person (max 1 p för privatmedlemmar och max 2 p för företagsmedlemmar). Föreläsningen är kostnadsfri men anmälan till tillvaxt@tibro.se senast 23 november krävs. Mat förbeställs och betalas på plats eller faktureras enligt överenskommelse.
Anmälan är bindande & antalet platser begränsade. Först till kvarn...

Bo Sunnefeldt

Är fd. yrkesofficer och äventyrare med en meritlista som få kan mäta sig med. Denna kväll delar han med sig av erfarenheter från några av världen häftigaste platser. Jesusstatyn i Rio, Colosseum i Rom, Kinesiska muren, Taj Mahal i Indien och de gamla städerna Chichén Itza i Mexico, Machu Picchu i Peru samt Petra i Jordanien. Läs mer om Bo och hans fantastiska äventyr på www.vision127.se.

Föreläsningen arrangeras av InTibro/Inredias vänner, Företagarna Skövde/Tibro och Tibro kommun i samverkan.

Här kan du ladda ner inbjudan i pdf-format