Svante Randlert föreläser på Inredia fredag 7 dec kl. 13-15

Telefon
0504-184 00

E-post
tillvaxt@tibro.se

Besöksadress
Inredia, Brovägen 26

Öppettider
Mån-fre 08.00-16.00

Postadress
Brovägen 26, 543 35 Tibro

27 november 2018

Näringsliv, arbete och etablering

Branschskolan bjuder in till föreläsning med Svante Randlert på Inredia 7 dec kl. 13-15. Temat är "Drömarbetsgivaren" dvs hur du engagerar, attraherar och utvecklar medarbetare. Svante är Sveriges främsta experter inom området och en fantastisk inspiratör och föreläsare!

Idag går allt att kopiera utom en enda sak – människorna i en organisation. Att attrahera, engagera och utveckla rätt människor som kan skapa och utveckla relationer är inte bara den enskilt största konkurrensfaktorn framöver, utan även ett av de bästa sätten att uppnå önskad kvalité, effektivitet och lönsamhet. De organisationer som har högst engagemang hos sina medarbetare och kunder som är de mest effektiva, har nöjdast kunder och når bäst resultat.


Svante är en av landets mest anlitade föreläsare när det kommer till att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare till rätt plats och hans föreläsningar får gång på gång högsta betyg. Föredraget är tänkt att ge inspiration, modeller och tips på vad du och din organisation kan göra för att få medarbetarna att vissla hela vägen till jobbet!

När: 7 dec kl. 13.00-15.00
Plats: Inredia
Anmälan: till tillvaxt@tibro.se senast 4 december

Här hittar du inbjudan i pdf-format

Branschskola för trä, möbel- och inredningsbranschen

Projektet branschskola drivs av Tibro kommun under 2018 med stöd av Europeiska socialfonden. Vi utreder behovet av kompetensförsörjning och kompetensutveckling i Skaraborg. Vi arbetar i en framtidsbransch som vi vill att fler upptäcker karriärmöjligheterna inom.

Europeiska socialfondens logga

För att undvika missförstånd: På förmiddagen samma dag arrangeras Skaraborg sessions på Inredia. Detta event har denna dag Brancshskolan som partner och har också Svante Randlert som föreläsare. För att få delta i nätverket Skaraborg sessions aktiviteter på förmiddagen krävs medlemsskap. Läs mer på Skaraborgsessions.se. Föreläsningen på eftermiddagen är öppen för alla.