Sommarfest med Sean Banan & utomhusbio!

Telefon
0504-184 00

E-post
tillvaxt@tibro.se

Besöksadress
Inredia, Brovägen 26

Öppettider
Mån-fre 08.00-16.00

Postadress
Brovägen 26, 543 35 Tibro

Kontakter

16 juli 2018

Integration och mångfald, Kultur, fritid och idrott, Näringsliv, arbete och etablering, Ung i Tibro

Lördagen 21 juli är det är det stor sommarfest för hela familjen på Ånaplan. Konsert med Sean Banan med start kl. 17:00 och utomhusbio med start kl. 19:00. Ta med dig picknick-korgen och alla du känner!

Lördagen 21 juli är alla varmt välkomna på sommarfest på Ånaplan. Från kl. 16 välkomnar vi barn och ungdomar med familjer till området som förutom konsert och utomhusbio kommer att erbjuda möjligheten att prova på SUMO-Brottning och BUMPERBALLS! Hela arrangemanget är helt kostnadsfritt! 

Sean Banan på scenen kl. 17

Klockan 17:00 är det dags för Sean Banan att beträda scenen och bjuda fartfylld show med sång och dans för alla åldrar! Kolla in www.seanbanan.se för mer info

Utomhusbio med start kl. 19

Ta med något att sitta på och en picknickkorg och klä dig efter väder. Klockan 19 startar utomhusbion och filmen vi ska få se tillsammans är det häftiga familjäventyret Peter och draken Elliott. Biovisningen sker i samarbete med Biograf Vintergatan.  Barn och ungdomar kommer att bjudas på popcorn & dricka (gäller de 500st första). Biovisningen sker från en stor LED-skärm på scenen.

Observera att det inte kommer finnas möjligheter att köpa någon slags förtäring på området. Ta med det du vill äta och dricka under kvällen men observera att detta är ett familjearrangemang!

Toaletter och dricksvatten finns att tillgå i anslutning till scenområdet.

Fakta om filmen Peter och draken Elliott:

  • Originaltitel: Pete's dragon
  • Genre: Familjeäventyr
  • Premiär: 14 oktober 2016
  • I rollerna: Oakes Fegley, Bryce Dallas Howard, Robert Redford med flera
  • Regi: David Lowery
  • Speltid: 1 timme 43 minuter
  • Ålder: Rekommenderas från 7 år

Ladda ner affischen i pdf-format här