Tibro på tur i Radio Skaraborgs kommunkamp

Telefon
0504-184 00

E-post
tillvaxt@tibro.se

Besöksadress
Inredia, Brovägen 26

Öppettider
Mån-fre 08.00-16.00

Postadress
Brovägen 26, 543 35 Tibro

Kontakter

31 juli 2018

HUVUDWEBB, Kultur, fritid och idrott, Näringsliv, arbete och etablering

Torsdagen den 2 augusti sänder Radio Skaraborg kommunkampen "LIVE" från torget i Tibro. Sändningen pågår mellan 10.15-13.00 och Tibro har ett starkt lag som laddat ordentligt för att tillsammans med Tibroborna ta tillbaka bucklan till Tibro!

Tibros lag (bild 2) träffades på måndagskvällen för att lära känna varandra lite bättre och lägga upp taktiken inför torsdagens drabbning. De meddelar att de är taggade och att rollfördelningen är glasklar. Med Tibrobornas hjälp kommer vi att ta hem detta! Tibros lag består av följande:

Camilla Moberg

”Ett riktigt energiknippe som alltid har projekt på gång. Visserligen är född utanför 50-skyltarna men som hittat hem i Tibro. Camilla är en mångfacetterad entreprenör som kan makeup, hairstyling, teater, cirkus och events på sina fem fingrar och har berikat Tibroborna med sin kreativitet sen dag ett. Vill du ha hennes uppmärksamhet säg; ”du får full konstnärlig frihet eller tävling”...”

Hanna-Maria Verdonck Pihlström

”En stark IT-kvinna i sina bästa år som efter att ha inlett sin arbetslivskarriär i Holland och hittat kärleken  återvände till sina rötter i Tibro. Älskar att träna och upptäcka och uppleva ny saker och kulturer. Är drivkraften bakom Tibro kvartersloppis, är en aktiv kulturvän och driver nätverk för kvinnor inom IT m.m. Tillträder inom kort som ny verksamhetsledare för Gothia Innovation.”

Johan Birgersson

”En 25-årig kille med rötterna nedplöjda i den Skaraborgska myllan. Är stark som en björn och gillar att lyfta saker som är tunga och otympliga, dansa och jaga. Förkroppsligar Bamses (eller var det Pippi Långstrumps) devis; den som är stark måste vara snäll. Jobbar som säljare på ett företag som sysslar med stoora maskiner och i bland extra som ordningsvakt.”

Samtliga Tibrobor uppmanas ratta in Radio P4 Skaraborg och stå beredda att bidra till uppdragen. Vi hoppas givetvis att det samlas mycket folk runt torget för att hjälpa vårt lag. Förra året var det Jörgen Strende, Josef Sterner och Michaela Heder som tillsammans med Tibroborna gjorde en fantastisk insats. Förra årets uppdrag bestod i att samla in stolar och stora glädjescener utspelade sig när slutresultatet presenterades och Tibro tog ledningen i tävlingen. Vad uppdraget blir i år avslöjas på torsdag 10.15.

Hålltider för radiosändningen från torget

10.15 Start och utdelande av uppdrag ett som består i att kommuninvånarna ska samla in ett fastställt antal av en viss sak för att få poäng.

10.30 Presentation av laget som ska genomföra fyra grenar (en gren vardera, frånsett frågesport) och samla poäng. Här genomförs också gren 1 (frågesport) och 2 (kubbspel)

11.15 Första uppdraget slut. Två nya uppdrag delas ut till kommuninvånarna – sådana uppdrag som kanske inte hela kommunen kan vara delaktig i (t ex fem olika hundraser med ägare eller en person med engelsk bakgrund)

11.30 Lagtävlingen fortsätter med gren 3 (karaoke) och 4 (hopprep).

12.10 Publiktävling

12.30 Resultat av de två sista uppdragen, sammanräkning och info om nästa sändning