Ett urval av våra övriga filmer

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Kontakter

Näringslivet i Tibro

Tibro är starkt präglat av entreprenörskap och företagsamhet. Här har vi drivit företag i över 200 år och det småskaliga och nära har alltid haft stor betydelse.

Emilia Årets kulturstipendiat 2020

Emilia Lehrgrafven utnämndes till Årets kulturstipendiat för år 2020. "Jag känner mig stolt", säger Emilia i intervjun av Towe Lindblom.

PEP-veckan

På initiativ av Prins Daniel arrangerades PEP runt om i Sverige. I Tibro blev det PEP-veckan i slutet av sommaren.

Robin Söderling om Tibro

Före detta tennisstjärnan berättar om uppväxten i Tibro och vad närhet och tillgänglighet betydde för hans fortsatta karriär.

Detta är Inredia

Inredia, en spännande konferensanläggning med restaurang. Du hittar den före detta skjortfabriken i Tibro, vid Tidan.

Rankås - friluftsområdet

Rankås - ett av Väst-Sveriges finaste friluftsområden. Det tycker vi i Tibro! Se filmen om Rankås och vad du kan göra där.

Statsministern på äldreboende

Statsminister Stefan Löfvén besökte äldreboendet Bonargården 2019. Och han slapp inte undan när en av de boende ville dansa med honom!

Eva - kulturstipendiat 2019

Eva Johansson, revyns mamma i Tibro, har tilldelats Kulturstipendiet för 2019. I filmen intervjuas Eva av kultursamordnaren Towe Lindblom.

Polonäsen - äntligen

Med några månaders försening kunde Polonäsen genomföras på högstadieskolan Nyboskolan i Tibro. Polonäsen är en polsk dans och som framfördes av niorna inför föräldrar och andra elever. "Det lyser en stolthet hos eleverna över vad man lyckats med", säger fritidsledaren Henrik Wester.