Uppgradering av Medvind 23 augusti

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Närbild på händer som skriver på en dator.

15 augusti 2022

HR/Personal

Tisdagen den 23 augusti är Medvind stängt för uppgradering till version 2022.6 kl. 09:00 - 12:00. Observera att uppdatering av ny version av Medvind klient sker löpande efter att uppgraderingen är klar, så där kan stängningstiden vara något längre.

Versionsinformation

Versionen innehåller några rättningar, bland annat visning av Jour i närvarografen i Medvind klient och det felaktiga kravet på orsak/kommentar vid rapportering av arbetstid via mobilversionen.

Den nya versionen kommer även innehålla några förbättringar:

 • Fältet kommentar på vakanta pass kan nu visas i fliken Vakanser
  När man skapar ett vakant pass och lägger in en kommentar på vakansen, kan man nu ta fram en kolumn i fliken ”Vakanser” som visar kommentaren.

 • Ändring av beviljad ledighetsansökan
  Det är nu möjligt att ändra status på en beviljad ledighetsansökan till status Pågår / Pågår låst för ändring

 • Uppgifter och uppdrag vid utskrift av schema
  Vid utskrift av schema/schemarad finns nu möjlighet att få med Uppgift/Uppdrag. Vid val av Dagvisning: Klockslag tänds dessa rutor upp och du kan få med inlagda Uppgifter/Uppdrag på utskriften

 • Signal vid glapp i attestperioden 
  När man råkat attestera del av månaden, tex 20-31/7, visades en klarsignal och det var inte möjligt att attestera resten av månaden om man inte låser upp perioden 1-19/7. I kommande version visas istället signalen ”Perioden saknar helt eller delvis godkännande/attest” och rutan för attest är valbar så länge det finns ej attesterade dagar under perioden.