Hjotiborg mot rasism på ledningsgruppsmöte

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

E-post
kommun@tibro.se

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

6 februari 2019

Kommunnyheter

Josefin Lindroth presenterade Hjotiborg mot rasism på ledningsgruppens möte 6 februari. Under mars kommer flera föreläsningar att arrangeras på Vintergatan i Tibro

Josefine har genomfört fyra inspirationsträffar inom förskolan, grundskolan, kultur- och fritid samt socialförvaltningen. 6-7 mars väntar två föreläsningar för intresserade medarbetare, den första 6 mars kl 18-19, den andra 7 mars kl 11-12. Det blir sedan ytterligare föreläsningar 13 och 20 mars.

På senaste ledningsruppsmötet blev det ny diskussion om vilka regler som ska finnas i samband med att en verksamhet går ur hyrda lokaler. Andreas Ernestam, fastighetschef, Ulf Jansson, ekonomichef och Pähr Nyström, skolchef, fick i uppdrag att ta fram ett slutligt förslag till ett kommande ledningsgruppsmöte.

Emma Danielsson, en av Skövdes tre kommunjurister, medverkade och presenterade sig. Tibro har ett avtal med Skövde om samutnyttjande av juristkompetens. Förutom kommunjuristerna har Skövde även upphandlingsjurist och skoljurist.

Några andra frågor som diskuterades på ledningsgruppens möte var stordokument över styrdokument, styrmodell, budgetläget och löneöversyn.