Ny tjänst: Samordnande undersköterska på äldreboende

Är du undersköterska med stor drivkraft för utveckling, kvalitetsarbete och administration? I Tibro kommun kommer vi anställa 1 samordnande undersköterska på varje särskilt boende, som kommer arbeta både inom omvårdnaden och med enhetsutveckling, kvalitetsarbete och administration. Fördelningen i uppdraget kommer vara ca halvtid i båda uppdragen.

Arbetsuppgifter

I Tibro kommun finns 4 äldreboenden, Allégården (demens nord), Bäckliden (demens syd), Bonargården och Brittgården.
Vi arbetar utifrån ett humanistiskt arbetssätt där de boende står i centrum. För att ännu bättre kunna möta de behov som finns, så kommer vi införa ett administrativt stöd om ca 50 % till enhetschefen och enheten på respektive boende.

I uppdragsbeskrivningen ingår också omvårdnadsarbete inom enheten som är schemaförlagd med ca 50 % av tjänsten. Du är undersköterska, med stor kunskap inom äldreomsorg och arbetet i stort. I tjänsten ingår också administrativa uppgifter som att stötta enhetschefen i det kvalitativa arbetet med, t ex deltagande på teamsmöten, kvalitetssäkra genomförandeplaner, kvalitetssäkra riskbedömningar, samt aktivt arbeta för enhetens utveckling utifrån lagar och mål. Du kommer också vara en del i bemanningsplanering och arbetet med heltidsresan. Du kommer ha schemalagd tid för mer administrativa uppdrag, då är du också är bortkopplad från omvårdnadsarbetet. Vissa detaljer i uppdraget kan skilja sig beroende på vilken enhet man arbetar på.

Kvalifikationer

För att arbeta hos oss skall du ha omvårdnadsutbildning samt ett genuint intresse för att arbeta med människor. För oss innebär det att du har god samarbetsförmåga, tar ett stort ansvar, har ett professionellt bemötande, kan arbeta självständigt, våga ta beslut inom ramen för uppdraget.

Du behöver också ha ett stort intresse för kvalitetsfrågor, arbetsmiljö och planering, samt ha naturlig förmåga att kunna leda, inspirera och utveckla kolleger i den rollen du har. Vi ser gärna att du kan arbeta innovativt, för att berika förvaltningen med nya idéer.

Det är meriterande att du har goda datakunskaper och insatt i våra verksamhetssystem. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i svenska, i både tal och skrift. Tjänsten kan innebära arbete på obekväm arbetstid.

Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet för uppdraget.

Uppge verksamhet om du har ett speciellt önskemål om placering.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Antal annonserade arbetstillfällen: 4

Ansökan

Ansök senast:   17 mars 2022

Referensnummer:   A933131

Klicka här för att göra din ansökan

Vid ytterligare frågor eller funderingar kring tjänsten så kan du kontakta enhetschefen på respektive boende.