Internutbildning

Denna sida är ingång till Tibro kommuns internutbildningar.

Filmen ovan berättar om kommunens satsning på ambassadörer. Prata gärna med en ambassadör om du har frågor kring kommunens verksamheter - och utbildningar!

Brandskyddsutbildning

Brandskyddsutbildningen består av åtta områden med totalt fem korta filmer. När du läst igenom sidorna och sett filmerna fortsätter du i ett kunskapstest. När du är klar med testet får du resultat och de rätta svaren. Det är bara du som får kunskapstestet. Har du nått minst 80 procent rätta svar är det godkänt. När du är klar meddelar du chefen att testet är genomfört. Har du följdfrågor - eller frågor vid senare tillfälle - diskuterar du dessa med din chef. Räkna med att utbildningen tar 30-45 minuter att genomföra. 

Här startar du brandskyddsutbildningen.

Digital introduktion

Digital introduktion är utbildning för dig som är nyanställd. Inledningsvis blir du uppmanad att registrera dig, därefter väntar texter och filmer i 13 avsnitt. Introduktionen avslutas med ett test. Räkna med att utbildningen tar 30-40 minuter att genomföra. När du är klar meddelar du din chef detta. Introduktionsutbildningen syftar till att ge alla nyanställda samma grund innan den lokala introduktionen tar vid.

Här startar den digitala introduktionen.

Nedan några av de filmer som visas i introduktionsutbildningen.