Nätverksträffar - mötesplatser för Tibros företagare

Telefon
0504-184 00

E-post
tillvaxt@tibro.se

Besöksadress
Inredia, Brovägen 26

Öppettider
Mån-fre 08.00-16.00

Postadress
Brovägen 26, 543 35 Tibro

Kontakter

Tillväxt Tibro arrangerar kontinuerligt företagarträffar. En del av dessa är branschspecifika med varierande teman och föreläsare utifrån strategiska inriktningar, aktuella behov eller önskemål. Sex gånger om året bjuds det in till Tibrofrukost där alla branscher välkomnas. Här listar vi alla datum och tider och lägger upp alla inbjudningar för 2019. Varmt välkommen!

Tibrofrukosten är en naturlig mötesplats för företagare, politiker och tjänstemän. Förutom en god frukost bjuder mötena på information, nya kontakter och förhoppningsvis samsyn i för Tibro viktiga frågor. 

Anmälan sker via anmälningslänk, klicka på respektive träff nedan.

I de olika nätverken lyfts aktuella och strategiska frågor, här ges möjlighet att få information från lokala företag, branschorganisationer och om satsningar och projekt som pågår i kommunen. Här träffas tjänstemän, företagare, politiker och företrädare för branschorganisationer med flera och ges möjligheten att få en relation och en bättre förståelse för varandras förutsättningar. 

Fastighetsägare, handel- och besöksnäring, landsbygdsföretag samt möbler och inredning är de branschspecifika. Tibroföretagarnas nätverk är för alla företag men särskilt för de mindre företagen som inte känner sig helt hemma i något av de mer branschspecifika. Till Tibrofrukostarna välkomnar vi företagare, föreningsrepresentanter, politiker och tjänstemän som verkar i Tibro!

Här nedan presenteras en lista med datum för de kommande nätverksträffarna 2019:

Nätverksträff - Handel- & besöksnäring 13 nov 08:00-09:30
NÄRINGSLIVSFEST 21 nov 18:30-24:00
Nätverksträff - Fastighetsägare 29 nov 08:00-09:30
Nätverksträff - Landsbygdsföretag 6 dec 12:00-14:00
Tibrofrukost 11 dec 07:30-09:30

Ovanstående datum och tider gäller med reservation för ändringar. 

Tibrofrukost, nätverksträffar för handel- och besöksnäring samt luncher för landsbygdsföretag ambulerar i regel runt bland olika företag. Frukost för fastighetsägare hålls i regel på Inredia. Inbjudan mejlas ut 1-2 veckor innan. Får du ingen inbjudan? - KLICKA HÄR - eller kontakta oss!