Dags för Tibro idrottsfestival den 27 mars

Telefon
0504-18260

E-post
kfn@tibro.se

Besöksadress
Gymnasiegatan 29, 543 32 Tibro

Öppettider
Besökare hänvisas till Biblioteket följande tider:
Måndag- torsdag kl. 10.00-16.00
Fredag kl. 10.00-14.00

Postadress
Tibro kommun, Kultur & Fritid, Gymnasiegatan 29, 543 32 Tibro

Kontakter

Den 27 mars är det dags för årets idrottsfestival där vi hyllar prestationer inom Tibroidrotten under 2018 och 2019. Festivalen äger rum på Millners och är öppen för alla. Missa inte en härlig festkväll med prisutdelningar, mingelmat och underhållning med All Star Covers!

Årets festivalkonferencier är Gunnar Pettersson. Gunnar svarar på frågan om vem han är:"Idrottslivet har innehållit fotboll, bandy, basket, handboll, enduro och motocross men tappade till sist motorn och det blev som sagt trampcykel. Många har säkert hört mig ”kvittra” i mikrofonen på olika cykelevent runt om i Södra Sverige. Nu blir det debut i festivalsammanhang."

Alla som är intresserade av idrotten i Tibro är välkomna att vara med på festivalen. Priset för en helkväll i idrottens tecken är 200 kronor och inkluderar entré, hyllningar, underhållning och mingeltallrik. I år kommer även Tibro kommuns och Tibro Kyrkefalla Rotaryklubbs kulturstipendier att delas ut under festivalen.

Det här händer under kvällen:

  • Drop-in från 18.00
  • Festivalen startar 19.00 med mat
  • Ca 20.00 Mästerskapsutdelning och prisutdelning av 3 kategorier samt avtackning
  • Musikunderhållning av All Star Covers
  • Programinslag
  • Musikunderhållning av All Star Covers
  • Prisutdelning av 3 kategorier
  • Uppvaktning
  • Stipendieutdelning 3 stycken
  • Musikunderhållning av All Star Covers

Prisutdelningsceremonierna avslutas cirka kl. 22.30. Därefter fortsätter kvällen med underhållning på Millners.

Tibro Idrottsfestival arrangeras av Tibro kommun, SISU idrottsutbildarna, Tibro Föreningspool, Tibroidrottens nätverk, Millners och SLA.

Biljetter

Biljetter till festivalen säljs på Tibro bibliotek från och med den 3 februari, biblioteket är kvällsöppet till kl. 19.00 på tisdagar och torsdagar. Det är även möjligt för föreningar att göra gruppbeställningar via e-post: tobias.ekman@tibro.se med uthämtning på Kultur & Fritid senast den 25 mars.

Nominera kandidater!

Alla som vill – både föreningar och privatpersoner – kan skicka in förslag på bra kandidater som kan nomineras till de 7 olika tävlingskategorierna, årets manliga junior, årets kvinnliga junior, årets ledare/tränare, årets idrottsutövare/prestation, årets förening, årets föreningsprofil och årets samarbetspartner. Skicka in nomineringar senast den 28 februari!

Nomineringsblankett finns också på biblioteket och receptionen i kommunhuset. Glöm inte att skriva en motivering till varför den eller de du föreslår bör nomineras. Värt att notera är att årets pristagare endast utses bland dem som blivit nominerade!

Alla bidrag ska vara inlämnade till: Kultur och fritid, Gymnasiegatan 29, 543 32 Tibro eller e-post: kfn@tibro.se senast den 28 februari.

Ni som har bilder av god kvalitet på er kandidat/-er får gärna skicka dessa till oss på Kultur & Fritid via mail: kfn@tibro.se – eller lämna in dem till oss personligen senast den 28 februari.

Jury utser 3 kandidater per tävlingskategori

När alla nomineringar kommit in är det en jury som utser 3 kandidater i varje kategori. I juryn ingår representant från Kultur & fritidsnämnden, Christer Carnegren från Tibro Idrottshistoriska Sällskap, Hellen Wallén på  Kultur & Fritid, SLA:s sportchef Jan Larsson, Marcus Olsson på Tibro föreningspool samt en föreningsmedlem.

Alla nominerade presenteras för allmänheten i SLA den 14 mars. 

Informera oss om 2018 och 2019 års mästerskapsvinnare!

Vi vill att alla föreningar som har utövare som vunnit mästerskap under förra året meddelar detta till oss på Kultur och Fritid.

Skicka in bilder som speglar din föreningsverksamhet!

Under idrottsfestivalen vill vi kunna visa upp bredden på den idrottsverksamhet som finns i Tibro. Under kvällen kommer bilder att visas i festlokalen. För att kunna göra ett trevligt, intresseväckande bildspel behöver vi hjälp från alla föreningar. Skicka actionbilder från träningar, matcher, läger och annan verksamhet i din förening via e-post till Kultur och fritid, kfn@tibro.se, så snart du kan, dock senast den 28 februari.

Nominera din kandidat till Tibro kulturstipendium

Kulturstipendium-bn.png

Frågor om idrottsfestivalen

Kontakta oss via e-post, hellen.wallen@tibro.se, tobias.ekman@tibro.se, josefina.uhrbomrosen@tibro.se eller ring tel. 0504-182 61.

Vi hoppas på ett fint samarbete och engagemang från er, som gör att vi får kvällen så bra som alla vill ha den!

Vänliga hälsningar,
Idrottsfestivalkommittén
Tibro kommun & Tibro föreningsliv