Tisdagsgruppens kalender

Telefon
0504-182 70

E-post
ung@tibro.se

Besöksadress
Allén, Tibro

Öppettider

Postadress
Kultur & Fritid, Gymnasiegatan 29, 543 32 Tibro

Kontakter

Med Tisdagsgruppen planerar vi oftast aktiviteter för ett par veckor i taget. De veckor vi inte har någon särskild aktivitet är det ändå öppet för häng, pyssel, spel, planering mm - det kallar vi "Öppen verksamhet". Du deltar om du själv vill och är alltid välkommen oavsett.

29 november: Pizzabullar

Vi bakar pizzabullar! Vi möts på fritidsgården kl. 16.00 och går sen gemensamt till Nyboskolans hemkunskapssal. När allt är färdigbakat och undanstädat tar vi med oss maten till fritidsgården och äter tillsammans. Du kan också pyssla, spela biljard och sällskapsspel, köra pingis eller bara hänga i soffan och snacka. 

Tänk på att fritidsgården nu finns i lokalen under badhuset, ingång från baksidan. 

6 december: Baka julgodis

Vi fixar julgodis till julfesten! Vi möts på fritidsgården kl. 16.00 och går sen gemensamt till Nyboskolans hemkunskapssal. Där kokar vi fudge, knäck, dekorerar pepparkakor ordnar annat gott som vi sen kan ha på vår julfest den 20:e december.

13 december: Karaokekväll

Sjung loss! Vi riggar ljud och ljus tillsammans vid öppning och sjunger sen karaoke kvällen lång.

20 december: Julfest!

Vi firar in jul och ledighet med en julfest! Vi möts på fritidsgården kl. 16.00 och går sen gemensamt till Nyboskolans hemkunskapssal. Väl på plats fixar vi skinksmörgås, tomtegröt, plockar fram julgodiset och dukar upp fint för en härlig kväll med mat och mys. 

27 januari: Stängt

Öppet igen 3 januari.