Fritidsgården

Telefon
0504-182 70

E-post
ung@tibro.se

Besöksadress
Allén, Tibro

Öppettider

Postadress
Kultur & Fritid, Gymnasiegatan 29, 543 32 Tibro

Kontakter

Fritidsgården flyttar! På grund av energibesparingar kommer fritidsgården att behöva stänga för att flytta sin verksamhet. Från och med vecka 45 hittar ni oss istället i samma hus som badhuset, ingång på baksidan. Lokalen är tillgänglighetsanapassad men du som har behov av hiss behöver kontakta oss för att vi ska kunna släppa in dig vid huvudentrén.

Till fritidsgården kan du som går i årskurs 6 - 9 komma för att umgås med kompisar och delta i olika aktiviteter. På tisdagar är fritidsgården öppen för dig som går i särskolan, årskurs 6 - gymnasiet.

Personalen som jobbar på fritidsgården är fritidsledare som finns där för att stimulera till och stödja aktiviteter som bygger på och förutsätter ditt aktiva engagemang och ansvarstagande. Vi jobbar efter att det är du som besökare som ska vara delaktig i vilka aktiviteter som genomförs på fritidsgården.
För att öka tryggheten på fritidsgården så har vi en överenskommelse som man måste skriva på och följa för att vara hos oss.

På tisdagar är fritidsgården öppen för dig med funktionsvariation, årskurs 6 - gymnasiet

För att du som är ung i Tibro ska hålla koll på vad som händer, missa inte att följa oss på facebook/instagram: @ungitibro

Välkomna till fritidsgården!

På fritidsgården ska du uppleva trygghet, gemenskap och rättvisa, mötas av positiv förväntan och bli sedd som en unik individ. Här ska du ha kul, kunna utvecklas och känna att du gör något meningsfullt. 

Vår verksamhet är:
Frivillig: du deltar bara om du själv vill.

Öppen: du behöver inga speciella förutsättningar eller färdigheter för att kunna delta och du väljer själv hur ofta och i vad du deltar.

Processtyrd: det är dina intressen och behov som styr. För oss är det inte vad vi gör tillsammans som är det viktiga utan vad du lär dig och upplever medan vi gör det.

Trygg: vi tillåter inga typer av våld, rasism, sexism, homofobi eller andra uttryck för britstande respekt för andra. Det är också alkohol- och drogförbud i vår verksamhet.

 

Öppettider
Måndag  Stängt för tillfället
Tisdag 16:00 - 19:00, endast "Tisdagsgruppen"
Onsdag

Stängt för tillfället

Torsdag Stängt för tillfället
Fredag 17:00 - 19:00, 19:30 - 21:30 Gruppverksamhet (endast anmälan)