Fritidsgården Dojan

Telefon
0504-182 70, telefontider var god se öppettider

Besöksadress
Allén, Tibro

Öppettider
Öppettider
Måndag kl. 15.00-19.00
Tisdag kl. 17.00-20.00 endast "Tisdagsgruppen"
Onsdag kl. 15.00-19.00
Torsdag kl. 16.00-19.00
Fredag kl. 17.00-19,00, 19.00-22.00 Sporthallen

Postadress
Kultur & Fritid, Gymnasiegatan 29, 543 32 Tibro

Kontakter

Till fritidsgården Dojan kan du som går i årskurs 6-9 komma för att umgås med kompisar och delta i olika aktiviteter. På tisdagar är fritidsgården öppen för dig som går i särskolan, årskurs 6-gymnasiet.

2021-07-01:
Fritidsgården Dojan är stängd under sommaren men vi har aktiviteter som du kan läsa om på sommarlovsprogrammet.

 

Till fritidsgården Dojan kan du som går i årskurs 6-9 komma för att umgås med kompisar och delta i olika aktiviteter.
Personalen som jobbar på Dojan är fritidsledare som finns där för att stimulera till och stödja aktiviteter som bygger på och förutsätter ditt aktiva engagemang och ansvarstagande. Vi jobbar efter att det är du som besökare som ska vara delaktig i vilka aktiviteter som genomförs på fritidsgården.
För att öka tryggheten på fritidsgården så har vi en överenskommelse som man måste skriva på och följa för att vara hos oss.

På tisdagar är fritidsgården öppen för dig med funktionsvariation och går i
årskurs 6-årskurs 4 på gymnasiet.

På grund av rådande situation kring Covid-19 har vi varit tvugna att vidta vissa åtgärder för att förhindra smittspridning så som extra insatta städrutiner med mera.

För att du som är ung i Tibro ska hålla koll på vad som händer, missa inte att följa oss på facebook: Fritidsgården Dojan eller Instagram @ungitibro

Välkomna till Fritidsgården Dojan!

På Dojan ska du uppleva trygghet, gemenskap och rättvisa, mötas av positiv förväntan och bli sedd som en unik individ. Här ska du ha kul, kunna utvecklas och känna att du gör något meningsfullt. 

Vår verksamhet är:
Frivillig: du deltar bara om du själv vill.

Öppen: du behöver inga speciella förutsättningar eller färdigheter för att kunna delta och du väljer själv hur ofta och i vad du deltar.

Processtyrd: det är dina intressen och behov som styr. För oss är det inte vad vi gör tillsammans som är det viktiga utan vad du lär dig och upplever medan vi gör det.

Trygg: vi tillåter inga typer av våld, rasism, sexism, homofobi eller andra uttryck för britstande respekt för andra. Det är också alkohol- och drogförbud i vår verksamhet.