Familjecentralen Källan

Bild från Familjecentralen

Välkommen till den bästa mötesplatsen för barn och föräldrar!

Familjecentralen Källan är en mötesplats för föräldrar och barn i alla åldrar, där man kan träffas för att umgås med andra familjer och där man kan ge och få råd och stöd av olika slag. Familjecentralen kan ses som ett nav vad gäller föräldraskap och här händer allt ifrån sångstunder till blöjbyten.

Allt arbete utgår ifrån barnkonventionen. Vi erbjuder individuella råd och stödsamtal till både föräldrar och barn. Det kostar inget att komma. Du/ni är välkomna att bara titta in en sväng för att mata ditt barn eller vara med på en sångstund. Vi erbjuder organiserade aktiviteter, såsom exempelvis hjärt- lungräddning för barn.

Familjecentralen samverkar med flera andra verksamheter, såsom Närhälsans Mödravård och Barnhälsovård, Hälsocentralens Barnhälsovård, Barn- och utbildningsnämnden samt fältassistenter för att få en helhetssyn kring er som familj.

Vi uppdaterar ständigt vad som händer hos oss på vår Facebooksida Familjecentralen Källan.

NYHETER 2017:

Vi välkomnar Reidun Karlsson till Familjecentralen!

Den 22 februari börjar familjepedagog Reidun Karlsson hos oss på Familjecentralen. Reidun har de senaste åren arbetat på Familjecentralen i Tidaholm. Reidun kommer vara den som ni främst träffar på Familjecentralens öppna verksamhet. Välkommen till oss Reidun!  

Varmt välkommen till oss!!

 

Sidansvarig: Elin Gustafsson Publicerad: 2017-02-27 Skriv ut

Kontaktinformation

Familjecentralen Källan Tel: 0504-185 39

Tjänster och information