Öppet hus lockade många!

Uppskattningsvis 300 nyfikna besökte Öppet hus i Tibro kommunhus 1 april.

Alda och Rolf invigde receptionen
Alda Danial, oppositionsråd, och Rolf Eriksson, kommunalråd, invigde nya receptionen i kommunhuset.

I höstas bemannades den nya receptionen i Tibro kommunhus med kommunvägledare. 1 april kunde äntligen kommunalrådet Rolf Eriksson och oppositionsrådet Alda Danial inviga receptionen och den nya mötessalen Svarvaren.

Aktiviteterna var många när Öppet hus genomfördes på lördagsförmiddagen. Besökarna, vi uppskattar dem till 300, möttes direkt av duktiga elever vid musikskolan. I Äldrecentrum fängslades besökarna även här av musikunderhållning.

Andra aktiviteter var demonostration av hjärtstartare och hur första hjälpen går till. Säkerhetssamordnarna, som kommunen delar med Hjo och Karlsborg, berättade varför och hur alla bör förbereda sig för tre dygn i bostaden. Intresserade kunde prata med kulturvännerna och den som var nyfiken kunde informera sig om kommunens planer på att bygga ny skola. Längs korridoren mellan entrén och Äldrecentrum fanns konsumentvägledaren, anhörigstödjaren, familjecentralen och var-dags-rum, som är väl värd ett besök för dig som inte hade tillfälle 1 april. Var-dags-rum är fullt med fiffiga saker som underlättar i vardagen.

Och vet du inte vart du ska i kommunhuset så frågar du i receptionen! Helena och Sofia hjälper dig!

Sidansvarig: Peter Legendi Publicerad: 2017-04-02 Skriv ut

Tjänster och information