Ny version av Tibrobroschyren - hjälp till att fylla den!

Upplev Tibro 2017-2018

Nu drar vi igång arbetet med besöksbroschyren UPPLEV TIBRO 2017-2018. Saknar du någon information eller vill du finnas med broschyren kontakt oss! Broschyren tryck i 10.000 ex, delas ut till alla hushåll och kommer finnas på turistserviceplatser utibögda

Precis som förra året kommer broschyren att delas ut till alla hushåll i Tibro kommun. Den vänder sig till alla typer av besökare och kommer att finnas tillgänglig på Inredia, kommunhuset, andra strategiska platser i Tibro, kommunens webbplats och turistbyråer i närliggande kommuner. Den kommer också att användas på mässor, idrottscuper och andra evenemang som vi deltar i eller bidrar med Tibromaterial till. Vi hoppas därför på er medverkan i vår satsning!

Under vecka 13-14 (27/3-9/4) kommer Fredrik Nossler från Tidareklam kontakta företag i Tibro för att erbjuda att vara med i Upplev Tibro 2017-2018. Tibro kommun står för texter och bilder. Ambitionen är att byta ut bilder löpande och att låta olika företag synas över tid. Att finnas med på kartan med en punkt och kontaktuppgifter kostar 300kr. Utöver detta finns möjlighet att köpa individuellt anpassad reklamplats upp till 15.000kr.

Saknar du någon allmän information i broschyren får du gärna kontakta Britt Björk eller Kristian Lagerström. Vill du finnas med som företag som en punkt på kartan eller ha en reklamplats får du gärna kontakta Fredrik Nossler. Broschyren kommer att delas ut till hushållen i Tibro i slutet på maj/början på juni. Kontaktuppgifter hittar du i anslutning till denna text.

Låt oss hjälpas åt att marknadsföra Tibro, så att vi tillsammans kan presentera allt vi har att erbjuda!

Sidansvarig: Kristian Lagerström Publicerad: 2017-03-17 Skriv ut

Kontaktinformation

Kristian Lagerström Marknadsutvecklare Skicka e-post till Kristian Tel: 18477

Britt Björk Verksamhetskoordinator Inredia Skicka e-post till Britt Tel: 18400

Fredrik Nossler Skicka e-post till Fredrik Tel: 0502-10606