Formulär för synpunkter & felanmälan fungerar ej

Synpunktshantering

Ett tekniskt problem kring alla formulärfunktioner på tibro.se gör att synpunktshanteringen på kommunens webbplats ligger nere. Vi rekommenderar (08.00-16.00) chatfunktionen där du snabbt kan lämna information eller få svar på frågor!

Kontaktformulär på kommunens webbsidor fungerar tyvärr inte. Problemet är felanmält och ligger i inställningar i en brandvägg där den tekniker som har ansvar för detta är på semester. Vi har gjort bedömningen att vårt behov inte är så stort och därför valt att inte ta in en specialkonsult. Ärendet får vänta till efter semestern då ordinarie tekniker är på plats igen. Vi ber om överseende med detta.

Vi rekommenderar för den som vill komma i kontakt med kommunen att använda vår nyinstallerade chatfunktion (röd ruta där det står KONTAKTA OSS längst ner till höger) eller att mejla till ansvarig chef för den avdelning eller område ärendet gäller. Använd sökfunktionen längst upp till höger.

Kontakt med kommunen kan givetvis fortfarande ske via växeln, receptionen och mail. Känner du till enskilda medarbetare namn kan du mejla enligt principen Skyddad adress.

Sidansvarig: Kristian Lagerström Publicerad: 2017-07-06 Skriv ut

Kontaktinformation

Besöksadress: Centrumgatan 17 Postadress 543 80 Tibro Skicka e-post till Tel: 0504-180 00