Mini-Zoo

MiniZoo MiniZoo MiniZoo MiniZoo MiniZoo MiniZoo

Mini-Zoo är stängt för i år (2016). Vi tackar alla besökare för att ni kommit och kelat med djuren, och ser fram emot en ombyggnation nu i höst/vinter!

 

Varmt välkomna tillbaka till det nya Mini-Zoo våren 2017!

 

Mini-Zoo i Tibro är en liten djurpark som är belägen vid Folkets Park. På Mini-Zoo vistas cirka 100 olika djur. Får, getter, kaniner, marsvin, minigrisar, hönor och andra fåglar. Här får du gärna gå in till djuren och klappa dem bara du frågar personalen först. Många söker sig till Mini-Zoo för att umgås med djuren, fika eller grilla på de iordningställda grillplatserna. Har du inte med dig fika kan du köpa både glass och fika i vårt café.

Under sommarsäsongen har djurparken över 17 000 besökare. Förskolor, skolklasser, pensionärer och barnfamiljer tillbringar många timmar här.

Följ Mini-Zoo på Facebook

Vi har en egen liten sida på Facebook där vi kontinuerligt försöker dela med oss av vad som händer i parken. Berätta om nya djur som föds, roliga händelser eller aktiviteter. Du hittar sidan på www.facebook.com/minizootibro. Gå gärna in och gilla och dela så missar du inget och ger fler chansen att få upptäcka vårt smultronställe.


Öppettider

Stängt för säsongen. Välkomna tillbaka våren 2017!

För mer information www.tibro.se.

Sidansvarig: Charlotte Jernbom Publicerad: 2016-09-16 Skriv ut

Kontaktinformation

Mini-Zoo Arbetsledare Tel: 0767987381

Hitta till Mini-Zoo

Följ Mini-Zoo på Facebook