Lediga jobb och praktik

Kommunanställd på Äldrecentrum. Foto: Thomas HarryssonKommunanställd driftstekniker. Foto: Thomas Harrysson

Varmt välkommen att söka jobb i Tibro kommun!

Tibro är en kommun med ca 10 800 invånare som ligger i Västra Götalandsregionen, mellan Vänern och Vättern. Här finns en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett ovanligt rikt föreningsliv med många framstående idrottare.

Tibro erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service och bland de lägsta levnadskostnaderna i landet. I Tibro har kommunen och närings- och föreningslivet en gemensam vision. Tillsammans vill vi skapa miljöer som sticker ut!

Tibro kommun ansvarar för barnomsorg, utbildning, äldre- och handikappomsorg men även för samhällsplanering, teknisk service, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid i Tibro.  

När du söker jobb hos Tibro kommun

När du söker jobb hos Tibro kommun använder du en elektronisk blankett genom offentliga jobb (aditrorecruit), som vi samarbetar med. Vi använder denna blankett för att få en bra och rättvis bedömning av ansökningar som har kommit in.

Din ansökan med meritförteckning hanteras enbart av Tibro kommuns ansvariga för respektive tjänst. Allt i enlighet med de bestämmelser som finns i Personuppgiftslagen, PUL, givetvis efter ditt godkännande.

Socialtjänsten har en vakansförmedling

Vi söker personal till äldreomsorg, funktionhinderområdet, socialpsykiatri samt boende för ensamkommande barn. Är du intresserad kontakta vakansförmedlingen.

Praktik

Alla praktikplatser inom kommunens verksamheter samordnas genom kommunens arbetsmarknadsenhet. Undantaget är utbildningsanordnare med etablerade samarbeten med företrädelsevis skola, vård och omsorg. Du som är intreserad av praktik får gärna ta kontakt med den ansvarig på den specifika arbetsplatsen men arbetsmarknadsenheten skall därefter alltid involveras för att säkerställa att försäkringar gäller och att facket gett sitt godkännande.

Tjänster som är lediga i Tibro kommun (via aditrorecruit)

Observera att vissa tjänster tillsätts via rekryteringsföretag och de syns inte här: 

Sidansvarig: Gunnel Hallberg Publicerad: 2017-02-06 Skriv ut

Kontaktinformation

Ulrika Wennerkull Personalchef Skicka e-post till Ulrika Tel: 18123

Eleonore Carlsson Personalkonsult Skicka e-post till Eleonore Tel: 0504-18106

Gunnel Hallberg HR-konsult Socialtjänst Skicka e-post till Gunnel Tel: 18351

Susanne Nilsson HR-konsult Skicka e-post till Susanne Tel: 18191