Kick-off för Kulturvän Tibro

Kick-off för Kulturvän Tibro på Inredia 3 november 2015Kick-off för Kulturvän Tibro på Inredia 3 november 2015

Den 3 november 2015 anordnades en kick-off för Kulturvän Tibro på Inredia. Allmänheten fick information om bakgrunden till projektet och hur man blir kulturvän. Två deltagare från Falköpings kommun berättade om sina erfarenheter.

Det bjöds på god mat och bubbel. Kommunens integrationsutvecklare berättade om initiativet till Kulturvän Tibro och projektledare Selma Hedlund beskrev hur projektet ska verka och fungera. Samarbetsparter från civilsamhället informerade om sina insatser för integration in Tibro och två språkvänner/kulturvänner från Falköpings kommun samtalade om sin erfarenhet och relation av att delta i ett liknande projekt.

På kommunen hade vi hade hoppats att ungefär 50 personer skulle dyka upp, men det slutade med över 120 deltagare. Vi är så glada att så många är intresserade av att träffa nya vänner! Ett stort tack till alla er som kom!

Se bilder från arrangemanget!

Vill du få en upplevelse hur det var på arrangemanget, klicka på den översta bilden till vänster här nedanför. När du gör det, öppnar sig ett bildgalleri som du kan klicka dig fram och tillbaka i. Foto: Christina Froh

Sidansvarig: Emma Gustafsson Publicerad: 2016-01-22 Skriv ut